Како стилизовати беле патике?

26.6.20

www.cellajane.com

Звучи једноставно, али мало инспирације није на одмет. Погледајте како можете да склопите комбинацију која је удобна, функционална и одолева летњим врућинама. 



1. + ЛЕОПАРД ПРИНТ

Леопард принт спречава нашу комбинацију да склизне у спортску категорију. Чини комбинацију са патикама елегатнијом и погодном за посао, излазак, куповину и где год сте ви замислили.

www.emmajhill.com


2. + ДУГА ХАЉИНА или сукња

Овај тренд је популаран већ неколико сезона. Напокон су и трендови престали да игноришу функционалност. Није лоше када улична мода (street style) и инфлуенсери утичу на трендове.

www.figtny.com


3. + СУКЊА СРЕДЊЕ ДУЖИНЕ

Сукње средње дужине, као и кратке, се одлично комбинују са патикама. Међутим, сукње средње дужине су дефинитивно елегантније и можемо их носити у свим приликама.

@sincerelyjules


4. + БЕЛА МАЈИЦА + ФАРМЕРКЕ

Како изгледати стилизовано у слободно време? Да ли требамо да бринемо и о томе? Па могли бисмо, кад смо већ добили овако једноставну идеју. Ова комбинација не напушта трендове јер је класична и у њој ћете изгледати стилизовано без напора. Само се постарајте да вам фармерке и мајица буду одговарајуће величине. Ни преуске, ни прешироке.

www.fashionjackson.com



5. + ПОСЛОВНИ САКО + ПАНТАЛОНЕ

Ах, те пословне комбинације. Вечито нам задају главобоље. Како изгледати елегантно, али не превише? Како се обући спортски, али да не изгледа превише опуштено?! Беле патике уз сако и панталоне је право решење. Можете без проблема цео дан да функционишете у вашој удобној комбинацији и да изгледате професионално. Само немојте куповати патике са јарким логоом. Тада оне престају да буду елегантне. Нека буду чисто беле. Јарке патике сачувајте за спортске активности.

www.jadore-fashion.com



6. + ЦРНА МОНОХРОМ КОМБИНАЦИЈА

Потпуно црна комбинација је једна од најелегантнијих. Сада јe можете освежити белим патикама.

Photo: www.songofstyle.com


7. + БЕЛА МОНОХРОМ КОМБИНАЦИЈА

Монохром комбинације изгледају упечатљиво луксузне. Бела боја је и боја лета. Па за најбржу комбинацију изаберите потпуно белу одећу.

www.karinastylediaries.com


8. + ЛЕТЊА КОМБИНАЦИЈА

Класични летњи изглед чине беле патике, тексас шорц и кошуља. Важно је да патике буду у потпуности беле због лакшег комбиновања. И савршено чисте наравно ;)


Постави коментар