Купаћи костими за лето 2020

1.7.20

h&m

Ово лето јесте почело неубичајено, али то не значи да требамо потпуно да одустанемо од пливања и уживања на сунцу. На много начина можемо ово да постигнемо, уз одређену дистанцу наравно. 

Савршено би било да имамо бар мали базен у нашем дворишту (и неки дечији ће послужити) , или бар да имамо двориште :) Можемо обићи обале оближњих река или језера, опет уз дистанцу, док не видимо како ће се развијати ова ситуација. Или док се неки наши сународници не врате из Грчке са позитивним искуством. Па ко зна, можда ћемо се и ми упутити на најближу плажу у августу или септембру. 

Надамо се и увек ћемо бити спремни за приморске авантуре. Па зато и остајемо у току са трендовима. Овог пута пратимо које купаће костиме су дизајнери спремили за лето 2020.
Па хајдемо да покупимо тај витамин Д.


1. Црно и бело

Ако не волите да експериментишете са бојама, држите се црне и беле и то у пару. Овакав купаћи ћете моћи заувек да носите, независно од тренда.

next.co.uk


2. На једно раме

Овај модел купаћег костима је сад достигао врх популарности не само зато што фантастично изгледа, већ и зато што ласка већини женских фигура. 

extreme intimo


3. Драматично исечен

Уколико волите једноделне купаће костиме, али желите да изложите више коже сунцу, онда је ово тренд за вас. Такође, изгледа фантастично и изазовно.



4. Занимљиво обојен

Бојење тканине је увек забавно јер кад помешамо више боја, увек ћемо добити нешто неочекивано. Овај тренд, као и многи други летњи, се одразио и на купаће костиме. Уз хаљину истог или сличног принта смо спремни за плажу! Или рад од куће :)

madewell



5. Са наборима

Набори било који комад одеће учине занимљивијим и романтичнијим баш сваки пут.

Lindex


Ако сте расположени за одважније наборе, који чак могу да послуже као мајица, погледајте Зарину верзију овог тренда.

Zara


Уживајте у својој верзији лета!

Постави коментар