5 начина да ваша одевна комбинација изгледа скупље него што јесте

29.7.19


Не морамо да потрошимо гомилу новца да бисмо изгледали скупо. Само требамо да имамо план за куповину и идеју како желимо да изгледамо, као и шта желимо да постигнемо са тим стилом. Данас је лакше него икада уштедети на одећи, захваљујући брендовима као што су Зара и Х&М. 

Па да видимо шта можемо да урадимо кад смо на ограниченом буџету.

1. Бирајте (углавном) неутралне боје

Фото: we the people
Ово правило ће вам олакшати следећу куповину. Држите се неутралних боја као што су црна, бела, крем, браон и сива. Олакшаће вам и комбиновање јер нећете морати да размишљате да ли се нека боја или принт уклапају. Такође ће се стећи утисак да имате више одеће јер неутралне боје нису упадљиве и због тога изгледају скупље. 

2. Инвестирајте у пеглу на пару

Тачније, у вертикалну пеглу на пару. Изгледа да се нико није сетио иновативнијег имена. У сваком случају, ова пегла је лакша и бржа за коришћење од обичне пегле. Добићете боље испеглану одећу са мање труда. Може да се користи и на неким материјалима где обична пегла не помаже, као што је полиестер. 

3. Облачите се монохроматски

Сад кад сте купили одећу у неутралним бојама биће вам лако да постигнете монохроматски изглед. Цела комбинација у једној боји је посебно савршена за посао. Али пробајте и да комбинујете неутралне боје сличних тонова. Црна и браон изгледају луксузно у пару и увек ће бити у моди.

4. Обратите пажњу на аксесоаре

Фото: Tim Regas
Торбе и ципеле сада ступају на сцену. Пошто је цела комбинација једноставна, можете да експериментишете са аксесоарима. Тестирање трендова је најлакше на аксесоарима. Само пазите да не претерате. Један необичан комад је довољан за један изглед.

5. Користите необичне материјале

Фото: www.bonanza.com
Одећа у истој боји, али другачијих материјала ће постићи савршен скуп изглед. Пронађите повољне материјале као што су лажно крзно, еко кожа, и твид да обогате вашу комбинацију.

Насловна фото: www.9to5chic.com

Постави коментар