Пролећне нијансе лака за нокте које сви желе

12.5.24

 


Мај је увелико стигао и сви се радујемо сунцу, продуженом дану, трешњама и пролећним бојама. Логично је да прилагођавамо свој стил пролећу и тражимо оптимистичне боје лака за нокте које ће допунити то расположење. 


Пролеће је идеално време да испробамо необичне боје, као што су на пример пастелне или боје инспирисане цвећем. Неки трендови маникира се понављају, јер их се још нисмо заситиле, али неки ће вас изненадити. Погледајте испод који стил маникира ће се највише тражити до краја пролећа.


1. Мача зелена



Зелена је већ неко време популарна, али нас посебно радују нијансе мача чаја и пистаћа које су тренутно тражене.



Тамнија зелена је за нијансу елегантнија. Такође обе верзије одлично одговарају кратким ноктима.


2. Јарка плава 



Пролеће је време кад маникир захтева јарку боју, баш као ову нијансу плаве. Немојте се плашити комбиновања ове боје. Одлично иде уз неутралне комбинације, које су најлакше за склапање и о којима смо много пута причале на овом сајту.



Још забавнија плава је плава у омбре техници - као да смо искористили све боје неба за наше нокте!


3. Млечни нокти



У потпуности супротна од претходне две, ова неутрална боја је за дане кад сте расположене за минимализам. Мекана нијанса розе боје стоји сваком тену и практична је јер се слаже буквално уз све комбинације. 



Бела верзија је мало упадљивија од розе нијансе, али је једнако минималистичка. 


4. Лаванда



Лаванда је савршена алтернатива розе боји за пролеће. Волимо розе, али нам је потребна мала промена. Лаванда је једнако елегантна и женствена. Ова нијанса је чак у тренду и за одећу, о чему смо већ причале.



Одлична је нијанса и за експериментисање са дизајном.


5. Путер жута



Више нијанси жуте је тренутно популарно али путер жута се највише издваја. Као и лаванда, и ова боја је тренутно популарна за одећу. Бутер жута је најелегантнија од свих нијанси, и најлакше се комбинује.




Фото: Hailey Bieber, @harietwestmoreland, @themaniclub, Pinterest

Постави коментар