Ралф Лорен је краљ класичног стила

4.5.24

 


Док смо ми заокупљени пролећним трендовима, дизајнери размишљају једну сезону унапред. Недеља Моде у Њујорку се одржала у фебруару, али је Ралф Лорен одлучио да тек сад представи своју колекцију за јесен и то у својој пословној згради. На истом месту је представио и своју прву колекцију 1972. године! Ралф је читаве 52 године у врху светске моде! Знамо и зашто. За разлику од других дизајнера који воле да експериментишу са трендовима и кројевима, и који моду првенствено посматрају као уметност; Ралф се фокусира на жену и одећу која ће њој служити. Његове креације су класичне, елегантне и непролазне. Дају утисак тихог луксуза који ће заувек бити популаран.


На конференцији за штампу Ралф је изјавио да он дизајнира за жену чија лепота долази из унутрашњег самопоуздања и да је ова колекција инспирисана том женом, њеном индивидуалношћу и непролазним стилом. 


Ревију је отворила легендарна манекенка Кристи Тарлингтон (насловна слика), која је упознала Ралфа на почетку каријере 1980. године. Кристи је носила беж монохроматску комбинацију, савршену за пословне јесење догађаје. 


Јесен је вероватно најелегантније годишње доба, па беж и бронзане нијансе савршено одговарају комбинацијама за септембар и октобар.



Пословна одела и кардигани су комади којима се Ралф враћа из сезоне у сезону. Сваки пут их усавршава и прилагођава тренутним модним токовима.



Комбинација џемпера и свилене сукње је савршена за јесен. Можете носити кардиган уз свилену хаљину такође. Различити материјали у истој боји изгледају луксузно. Баш их је тако представио Лорен. 



Џемпер и сукња од тила су још једна романтична јесења комбинација. Додајте им и чизме од преврнуте коже и изглед ће бити комплетан. 



Комбиновање различитих материјала је на овој ревији било наупечатљивије, па тако имамо и џемпер уз кожну сукњу. Класик који је непревазиђен.



Дугачак џемпер уз кратку сукњу је шик. Дугачак џемпер уз дугу сукњу је елегантан. Обе верзије су савршене и обе планирамо да носимо за јесен.



Још једна верзије савршене пословне елеганције у Ралф Лорен стилу, коју можемо носити годинама. 



Штрикана хаљина и огртач су тако добра идеја за јесен! Ралф им је додао и чизме од преврнуте коже.



Широки блејзер носимо сада, али ћемо га носити и у јесен. Ралф га је упарио са широким панталонама. Добро изгледа, али мислимо да ће само храбри моћи ово да изнесу.



Иако је из Њујорка, Ралф је одувек био обожавалац каубојског стила. Често га виђамо у фармеркама и каубојским детаљима, па чак и у серији Пријатељи. Он увек меша каубојски стил са пословним.



Градски стил у комбинацији са хаљинама за црвени тепих су увек биле његов репертоар, па увек можемо видети предивне хаљине за све генерације на његовим ревијама. 



Послован комбинезон је комад за који нисмо знале да нам је потребан за јесен!




Савршена вечерња црна хаљина. Једва чекамо да видимо која ће позната личност прва да је носи.



Колекција садржи неколико хаљина које прате линију тела. Изазовна златна хаљина са ниским деколтеом је изазовна и отмена, па је баш она затворила ревију.


Остатак колекције можете видети на ОВДЕ. Док снимак колекције можете видети ОВДЕ


Фото: Ралф Лорен

Постави коментар