Најбољи комади које носимо уз фармерке у 2024.

2.5.24

 


Фармерке су вероватно најпрактичнији, најбољи и најпопуларнији одевни комад последњих неколико деценија. Лако се комбинују, можемо их носити скоро свуда и свима лепо стоје. Само је важно пронаћи модел фармерки који вама одговара, али на срећу имамо много избора.


Сви их имамо у ормару и кад не знамо шта да обучемо, избор увек падне на фармерке. Иако се лако комбинују, опет нам је потребан план за њихово стилизовање. Неколико класичних комада ће решити овај проблем. Комади су класични, приступачни и (баш као и фармерке) свима добро стоје. Такође одолевају трендовима, па ћете моћи да их носите целе 2024. али сигурно и 2025. године.



1. Бела кошуља



Класик који се недовољно носи код нас је бела кошуља. Опуштена бела кошуља + фармерке чине савршену класичну комбинацију која ће заувек одолевати трендовима. Заборавите кроп мајице, бела кошуља је секси комад који вам је потребан. 



2. Ролка



Уска, и тањег материјала, ролка коју ћемо упасати у фармерке изгледа тако елегантно за свакодневне и пословне активности. Бирамо је у неутралној боји и овој комбинацији додајемо балетанке или лоафер ципеле за сређенији изглед, или црне/беле патике за опуштенији изглед.



3. Лоафер ципеле



Лоафер ципеле, као и балентанке, су још један класик који никад неће изаћи из моде. Сваки изглед чине елегантнијим и луксузнијим у тренутку. За почетак набавите лоаферке у црној боји, па после можете одабрати беж или чак неку јарку боју. Лоафер ципеле су комад у који треба уложити јер ће вам трајати скоро па вечно.


4. Беле патике



Знамо да се лако прљају, али изгледају тако добро и елегантније од свих других боја. Тексас фармерке + беле патике чине стилизовану али опуштену комбинацију коју можете носити у скоро свакој прилици. 


5. Кардиган



Кардиган је користан комад за пролеће јер је савршен за променљиво време. Уз фармерке бирамо кардиган и мајицу неутралне боје. Јер неутралне боје, поготово кад је неколико нијанси у комбинацији, изгледају невероватно луксузно. Чак иако су комади из продавница брзе моде, за које знамо да нам неће трајати дуго. 


6. Тексас кошуља



Тексас кошуља + фармерке чине монохроматску комбинацију која је популарна већ годинама. Ово је савршен изглед који можете да склопите на брзину кад не знате шта да обучете. Кошуља и фармерке уопште не морају да буду исте нијансе. Чак ће изгледати занимљиво ако комбинујемо различите боје тексаса.


Бонус стилски савет: За пролећне кишне дане додајемо танак кишни капут или тренч капут преко тексас монохроматске комбинације. За аксесоаре би било најбоље да су у црној боји.



Фото: Пинтерест

Постави коментар