Како до скупљег стајлинга без додатног трошка

15.11.23


На интернету и у модним часописима често видимо савршене комбинације и увек се питамо да ли то можемо да приуштимо. Модни едиторијали скоро па екслузивно користе дизајнерске комаде, улични стил на Недељама моде се наравно базира на дизајнерским комадима; па су чак и Инстраграм инфлуенскерке прешле на скоро 100% луксузан стил.

Добра вест је да је могуће изгледати луксузно без дизајнерских комада. Фора је у комбиновању и проналажењу правих комада за свој лични стил. Јер ипак морамо да уштедимо за пића по граду, викенд путовања и разне празничне активности.



1. Савршен крој


Прво и најважније правило је да одећа мора савршено да вам пристаје. Значи, комади у једној већој или мањој величини вам неће дати луксузан изглед. Основни комади као што су кошуље, панталоне, сакои морају да одговарају вашој фигури. 




2. Будите минималиста


Најбржи начин да изгледате луксузно је да постанете минималиста. Држите се неутралних боја ( бела, црна, крем, браон, сива ће завладати вашим ормаром), кројева који ће бити у тренду неколико сезона и фокусирајте се на основне комаде. Мото ”Мање је више” је одлика луксузног стила. Уместо комбиновања принтова, боја и пуно накита, изаберите једноставне кројеве у две неутралне нијансе. Када купујете ствари у неутралним бојама, биће вам лакше да их комбинујете и имаћете утисак да имате више ствари. Али сте ипак само планирано куповале. Импулсивни купци, следећи пут кад видите јефтину ствар, држите се свог планираног стила и прво размислите пре него што је купите. 




3. Носите торбу крутог облика


Ове торбе су створене за јесен! Изгледају много луксузније од меканих - поготово врећастих! - торби. Изаберите модел у неутралној боји и постаће ваш омиљени комад који свакодневно употпуњује ваш стил.




4. Носите једноставан накит


Једноставан, понекад и једва видљив накит, је много елегантнији од упадљивог накита. Такође је и повољнији. Не морате чак ни да имате накит од правог злата/сребра. Х&М има у понуди одличан накит баш у овом једноставном али на изглед луксузном стилу. По повољним ценама наравно. 



 

5. Велике наочаре за сунце


Велике наочаре за сунце су још један комад који не мора да буде дизајнерски да би изгледао фантастично. Само пронађите модел који одговара вашем облику лица и који је у неутралној боји наравно. Огромне наочаре за сунце ће додати дашак гламура наизглед једноставној комбинацији.




6. Одличан капут за јесен


Капут је још један комад чији крој мора да буде савршен за вашу фигуру. Капут је кључни комад јесени. Бирајте га опет у неутралним бојама. Сигурно ћете наћи одличне једноставне моделе у продавницама брзе моде. Уз фармерке, белу кошуљу, чизме у истој боји као капут и огромне наочаре ћете сигурно изгледати као звезда уличног стила. 



Фото: Пинтерест

Постави коментар