Након Барби розе, стиже нам нова нијанса која ће доминирати модном сценом

23.8.23

 


Минималисти, ово је нијанса за вас. Сигурно вам није било лако у току лета кад је Барби розе била на сваком ћошку! Пред крај лета се барби розе придружује нова нијанса, која ће можда и победити у трци популарности у наредном периоду.


Путер жута је нежнија нијанса жуте која се одлично комбинује са неутралним бојама - белом, црном, сивом, беж - што је чини лаком за комбиновање. Уколико не волите да експериментишете и држите се неутралних боја, ова нијанса жутe ће унети довољну количину боје вашој комбинацији без икакве тешкоће комбиновања као што је то случај са јарким бојама. 

Путер жута се одлично слаже и са пастелним бојама, као што је розе или плава. Уз пастелну боју, ваш изглед ће изгледати савршено стилизован.



Путер жута је много елегантнија од традиционалне жутe, али је такође забавна. Савршена је за пословне комбинације као и за комбинације за касно лето/рану јесен. 



Кад год истражујемо о неком новом тренду, Кардашијан/Џенер девојке су међу првима које су усликане баш у тим комбинацијама. Па је тако модел Кендал Џенер виђена у одличној комбинацији за прелазак лета у јесен. Дубоке карго фармерке и мајица у путер жутој боји чине савршен опуштен али сређен изглед. Спојила је два популарна тренда. Њихови стилисти врхунски одрађују свој посао.



Али су и Зевалице стилисти нашли одличне комаде с којим ћете бриљирати овај тренд. ;)

Зарина блуза од рамије (на слици изнад) је савршена за топле дане и плажу. Ако сте сад на плажи (благо се вама!), овај комад ће вам послужити за плажу и дневне изласке јер је елегантан али и удобан. Комбинујте блузу уз тексас сукњу, бели или црни шорц и сандале/јапанке неутралне боје. 


Ако сте у граду, онда ће одело у путер жутој боји освежити ваш дан и у њему ћете се осећати самоуверено за летње пословне подухвате. Панталоне и сакое у тамнијим бојама остављамо за хладније дане. Комплет испод је на попусту тренутно у Страдиваријусу



За опуштену спортску комбинацију, бирамо Зарин шорц, белу једноставну мајицу (која је такође хит овог лета) и патике. 



Ако желите да испробате овај тренд, али не желите превише да улажете, онда је мајица у путер жутој боји за вас. Superdry мајица је одлична за свакодневне комбинације уз тексас, док је Страдиваријус модел мало женственији али се исто стилизује. Страдиваријус модел је такође на попусту и цена је само 400дин!!!





Нису ни аксесоари запостављени у овом тренду. Легенд торбица у бутер жутој боји је одлична свестрана торба која ће се лако комбиновати и одолеваће трендовима, за разлику од торбе у Барби розе боји. Погледајте како се одлично слаже уз беж и белу боју (на слици лево). Супер је имати торбу у овој боји јер је неутрални комад који се уз све слаже, али је и необична - уколико су вам досадиле торбе у стандардној црној, белој и браон боји.




Фото: barefootblonde.com, lostluxe, Pinterest, Zara, Stradivarius, Legend, Fashion and Friends

Постави коментар