Једноставна венчаница која је освојила интернет!

19.8.23

 


Једноставност је увек најелегантнија опција. Иако огромне венчанице неће престати да буду популарне, већина млада се у скорије време одлучује на једноставније моделе као и на једноставнија венчања. Младожење и даље остају у истом оделу, мада су и они у великом броју заменили ципеле са патикама, строго црно одело са оделом у светлијим тоновима и мекшим кројем. 



Венчаница која је покупила толике фанове широм света је једноставан модел хаљине са прикладним деколтеом и кратком сукњом. Неки модели имају равну сукњу, а неки А облик сукње. Позади је украшена огромном машном.



Представљена је као венчаница за грађанско венчање и не знамо чија је оригинална идеја јер виђамо верзије ове венчанице на неколико места на интернету. И цене значајно варирају, па смо тако нашли модел по цени од 8,500$, који је био најскупљи. Али смо нашли и на Етси сајту модел од 400$ који је био најјефтинији. Тренутно је на попусту, али иначе је цена 670$. Продавница је из Литваније и хаљину можете наћи на овом линку. Достављају наравно у Србију.



Не знамо да ли је лепши модел са краћом или дужом машном. Краћа машна је за плес, дужа за фоткање. ;) 

Етси радња такође може да вам намести да се машна скида, али хаљина није тако спектакуларна без машне. 



Крој хаљине не изгледа компликовано, па можете показати ове фотке кројачу који може направити венчаницу баш по вашој мери. Када хаљина савршено пристаје телу, она изгледа луксузније па је кројење хаљина увек добра идеја. Можете такође бирати и величину машне.



Следећи корак је фоткање баш у овој пози! 


Такође можете украсти и идеју за једноставан букет са слике. Фантастично допуњује цео изглед.




Фото: Пинтерест

Постави коментар