Ели Саб пролеће 2021

6.10.20

Ели Саб (Elie Saab) је засигурно најпознатији модни дизајнер из Либана. Његове бајковите хаљине се не обазиру на трендове, па је свака колекција логичан наставак претходне и тиме се увелико разликује од колекција других модних кућа.

Ели представља своју колекцију у Паризу сваке недеље моде, али и даље ради у свом родном граду Бејруту. Ужасна експлозија која се десила у августу ове године у овом граду је уништила Елијеву кућу и атеље. Тим од 200 људи је за само две недеље успео поново да покрене свакодневне операције. Његова колекција, под називом < Нова зора >, слави нове почетке и квалитет живота, инспирисана либанским народом који је увек позитиван, гледа напред и планира за будућност - каже Ели.

Колекција је фотографисана у брдима близу Бејрута. Доминирају јарке нијансе жуте, розе, црвене и тиркизне (боја коју ћете најчешће видети на његовим ревијама). Као и класичне, црна и бела. Поред хаљина, ту су се нашла и панталоне-одела (pantsuits) у елегантној верзији наравно, комплети шорц-кошуља за посао и излазак, и кошуља хаљине. Дакле, необичне комбинације, али за овог дизајнера прилично стандардне јер им остаје веран из сезоне у сезону.


Погледајте моделе који су ушли у наш ужи избор.















Фотографије су власништво Elie Saab

Постави коментар