Стилизујемо широки блејзер на 7 начина

1.5.24

 


Шта мислите о широком блејзеру? Популарном по називу oversized blazer, јер трендови и комади се скоро и не преводе на друге језике, па нам је познатији као оверсајзд него широки блејзер. Или прешироки, можда?


Како год. Блејзер феноменално изгледа и покупио је фанове широм света, па морамо да видимо како ћемо да га комбинујемо за пролеће 2024. 

Широки блејзер је удобан и свестран, осећате се ушушкано у њему али стилизовано. Није за најелегантније догађаје, али је тренди комад за било коју другу прилику. Виђамо га у свим продавницама брзе моде, па верујемо да ћете га и ви лако наћи. Прво се одлучите на блејзер у неутралној боји, па ако вам одговара овај тренд, следећи комад бирајте у јаркој боји за пролеће.


А сад на посао! Ево како га комбинујемо на 7 начина!



1. Са тексас шорцем



У овој комбинацији ћете изгледати баш као модна инфлуенсерка! Микс елегантних и опуштених комада је тајна формула свих стилиста. Широки блејзер ћемо упарити са тексас шорцем (било које дужине) и једноставном мајицом или кошуљом. За обућу бирамо елегантније патике, лоаферке или штикле - у зависности од дана и расположења.



2. Уз фармерке



Савршену пословну комбинацију (али и после-пословну ;) чини широки блејзер, фармерке и једноставна мајица или кошуља. Бирамо штикле или лоаферке у монохроматским нијансама. Важно је да уз овај блејзер бирамо једноставне комаде у једноставним бојама јер је блејзер звезда изгледа, па би било претрпано ако додамо још неки необичан комад.



3. Уз свилену хаљину



Микс елегантних и спортских комада је тајна формула, је л' тако? Једноставну свилену хаљину (која ће заувек одолевати трендовима) комбинујемо уз широк сако и патике! Јер што да не?!


4. Уз послован шорц



Формалан шорц одлично мења панталоне за време топлијих дана. Комбинујемо га уз широки блејзер, кошуљу (или мајицу, али је кошуља ефектнија) и балетанке. 


5. Опуштена комбинација



Ова комбинација је само за опуштене прилике, када бисте носили само удобно. Али понекад и у тим приликама желимо да изгледамо изванредно стилизовано. Спортски шорц, спортска мајица, патике и качкет комбинујемо уз широки блејзер и ташну. Каква неочекивана комбинација! Додајемо још и наш омиљени накит.


6. Блејзер као хаљина



Овде је блејзер апсолутна звазда комбинације. Струкираћемо га тренди каишем и носити као хаљину. Испод можете обући једноставну белу или црну мајицу, и кратак црни шорц (баш као за теретану).


7. Спортска елеганција



Широки блејзер стилизујемо уз широке елегантне панталоне, штикле и краћу мајицу за феноменално стилизован изглед. Засигурно најбољи од свих претходних предлога. 



Фото: Пинтерест

Постави коментар