Како стилизујемо тексас шорц за лето

7.8.23


Тексас шорц је један од основних комада за лето. Лако се комбинује, можемо га носити за све летње активности и чак може да се умеша и у сређенију комбинацију.


Набавите неколико модела тексас шорца јер кад видите како може да се носи, биће ваш омиљени избор за сваки дан.


1. Једноставна мајица и дужи сако

Тексас шорц и мајица ће добити уникатнији изглед ако им додамо дужи сако. Ово је савршена комбинација за тренди изглед лети.




Уз штикле и прави стајлинг, тексас шорц добија пословну димензију.




2. Уз белу кошуљу

Лагана летња бела кошуља ће додати мало формалности опуштеном летњем изгледу. Ако је шорц дужи, онда ову комбинацију можемо да прошетамо чак и до посла.




3. Или црну кошуљу

Комбинација са црном кошуљом из неког разлога изгледа елегантније, али бела ведрије. Имамо до краја лета прилика да прошетамо обе комбинације. Овај изглед је такође савршен за прелазак са лета на јесен.




4. Уз пруге

Францускиње носе блузе на пруге са разлогом. Једноставност, морски шмек и елеганција су одлике пругица. Блуза или кошуља на пругице ће пружити управо ове одлике вашој комбинацији с тексас шорцем.



5. Једноставна бела

Једноставна бела мајица (није важно да ли су кратки рукави или бретеле) уз беле патике и торбу неутралне боје ће вам дати неочекивано отмену свакодневну комбинацију. То је моћ неутралних боја! Од једноставних комада у миксу се добија на изглед луксузнија комбинација него да смо користили јарке боје.



6. Плажна комбинација

Наша омиљена комбинација за лето! Једноделни купаћи који мења мајицу, тексас шорц и све остало је опционо. Кимоно за плажу би био одличан додатак.




7. Занимљива мајица

Мајица са кул принтом можда неће учинити овај изглед елегантнијим, нити ће бити адекватан за посао; али ће зато бити фантастичан за свакодневне акције по граду.




Фото: Pinterest, girlmeetsgold

Постави коментар