Адидас колекција инспирисана фудбалом

1.5.23

 



Адидас и луксузна спортска компанија Sporty & Rich су удружили снаге за још једну колекцију, овог пута инспирисану фудбалом. Sporty & Rich је компанија из Лос Анђелеса која, као што можете видети по имену (Спортски и Богати), дизајнира одећу за спорт али са вишом ценом. Вечита инспирација су им стари трендови (винтиџ) и квалитетни скупи материјали. Фокус је на свестраним и класичним комадима коју се могу носити годинама.


Сарадње међу брендовима су се више пута доказале као успешне. Адидас је до сада сарађивао и са Гучијем, док је Х&М познат то константним сарадњама са брендовима високе моде. 






Колекција се фокусира на три боје: белу, крем и енергичну плаву (ми бисмо рекли јарко плаву ;).

Шорцеве и дуксеве у препознатљивом Адидас стилу допуњују чувене Samba OG патике, које такође долазе у три главне боје колекције.




Сви комади из колекције нису само за спорт, већ и за свакодневни животни стил нудећи удобност и луксузни изглед. 




Колеција ће бити доступна у мају, екслузивно на сајтовима ове две компаније. Надамо се да ћемо видети колекцију ускоро и у продавницама јер су комади савршени за прелаз пролећа на лето. 





Комбинација боја је савршена и за свакодневан стил. Samba OG патике уз чарапе са пругама можемо носити уз тексас сукњу и чак сако. 


Бела боја и крем тонови су увек биле боје које највише користе луксузне компаније, као што то ради Sporty & Rich и Ралф Лорен. 

Фото: Адидас

Постави коментар