Ели Сааб ствара венчанице из снова

17.4.23

 


Више пута смо спомињале Елијеве бриљантне хаљине, али ћемо се овог пута осврнути на венчанице по којима је такође светски познат.
Дизајнер високе моде из Бејрута вас сигурно неће оставити равнодушним. Његове хаљине су увек раскошне, са прегршт детаља који су захтевали много сати ручног рада. Луксуз је синоним за његове креације, па за ове венчанице ни не знамо цене, јер су на упит. Али нас то не зауставља да се дивимо његовим маестралним делима и да покупимо неколико идеја. 


1. Једноставно и женствено


Наизглед једноставна креација са карнерима је наша омиљена из колекција. Мајицу са карнерима (по узору на овај модел) бисмо чак носиле сваки дан у походу на лето.






2. Карнери + вез


Сличан модел, али још раскошнији са импозантном сукњом у везу. Старински вез никад неће изаћи из моде!



3. Једноставна хаљина + величанствен вео


Последњих година се младе одлучују на једноставне хаљине, због практичности, уз вео са детаљима који прекрива целу хаљину. Овај модел је сан свих минималиста јер је једнако луксузан као импозатне венчанице, али је у једноставнијој форми.


Једноставна хаљина која се крије испод раскошног вела је тако елегатна и практична. 




4. Потпуни луксуз


Уколико пак желите нешто потпуно супротно минимализму, свидеће вам се корсет хаљина са мноштво луксузних детаља и једноставним велом. 




5. Кратка венчаница


Можда мислите да је венчаница са кратком сукњом мање елегатна, али уз прави крој и вео, она неће заостајати за дужом верзијом.


Кратку сукњу допуњава дугачак извезен дупли вео, један се стандарно качи на шналу, а други креће од струка. Изванредно!




6. Класична


За крај смо сачувале класичан али и вечан, свуда виђен али никад досадан модел венчанице за који се младе најчешће одлучују. 

Овај модел одликују провидни рукави са мало веза, цветни вез у горњем делу који се прелива на сукњу, дискретан деколте, грандиозна али не превелика сукња, вео у везу који таман прекрива венчаницу. 




Остатак Елијеве колекције можете погледати ОВДЕ.


Елијева колекција венчаница је за пролеће 2024. али је већ у продаји.





Фото: eliesaab.com

Постави коментар