Прада представља сукње из маште за јесен 2023.

26.2.23

 



Прада је позната по комбиновању лепог стила са, да кажемо, занимљивим стилом. Мада је сама Мијућија Прада (главни дизајнер) рекла да она тај стил зове микс лепог и ружног. То је Прадин стил. Неколико комада су прелепи, женствени и упечатљиви; али су стилизовани на необичан начин. Нешто што нам се не би свидело на први поглед, али кад погледате мало детаљније ту су фантастични детаљи и права уметност.

Ове сезоне су нас Мијућија и Ралф Симонс (који сад заједно креира са наследницом компаније) одушевили белим сукњама у стилу венчаница. Сукње су представили у неколико кројева; мини, миди, пуне волумена. Свака је лепша од претходне. Стилизоване са лепим, и помало једноставним, џемперима. У реалности бисмо смо их сигурно стилизовали другачије.



Можда јесмо превише практични, али надамо се да није неудобно седети у сукњи са оволико украса. ;)



Ово је стајлинг типичан за Мијућију, прелепи женствени комади као што су ове ципеле и сукња, упарени са грубим сакоом широког кроја и најједноставнијим џемпером, мада јесте џемпер од кашмира (тако да је само на изглед једноставан!). Такође, нежна женствена шминка са вештачким трепавицама у меканим бојама упарена са опет занимљивом фризуром.



Али, погледајте само детаљые ових сукњи! Права уметност.





А тек ципеле! Предвиђамо да ће по продаји превазићи њихове чувене ципеле инспирисане аутомобилима из 2012. године (које можете видети на крају чланка).



Напокон неки дизајнер ставља равне ципеле и ниске штикле у први план. Дизајн је инспирисан оригамијем. 





Изглед испод је савршен за посао; нежне ципеле у комбинацији са пословним панталонама равног кроја и кошуљом у војничком стилу са оригами детаљима.



Детаљи су женствени, па су смекшали круту кошуљу која се одлично уклапа у елегантну комбинацију.



За крај смо сачували изглед који има најбољи стајлинг, и који лако можемо одмах да прошетамо по било којој цени. Дуга равна сукња уз кратку спортску јакну и елегантне ципеле је комбинација коју можете носити свуда; на посао, пиће после посла, родитељски, буквално свуда. 




Волимо да прегледамо нове колекције, али исто тако обожавамо да се присећамо предивних креација из прошлости, као што су ове сандале које су биле апсолутни Прадин хит 2012. године. Цела колекција за пролеће те године је била савршена!





Фото: Isidore Montag / Gorunway.com, Prada

Постави коментар