Зара и Ања Рубик

24.1.23



Спремите се да освежите свој стил у 2023. уз помоћ Зарине нове колекције. Након претходне колекције, која је посвећена скијашкој сезони, Зара нам представља колекцију за пролеће 2023. Шпанска кућа је одувек била одлична у одрађивању неколико трендова (и сезона!) у исто време, што значи да увек има иновативан изглед за свачији стил.




Компанија је још једном унајмила супермодела Ању Рубик за лице кампање. Ања је већ дуги низ година једна од омиљених Зариних модела јер добро представља опуштен али елегантан стил који ова модна кућа потенцира.

Тренутна колекција обилује неутралним бојама, што је чини идеалном за комбиновање јер се сваки комад слаже уз било који други из колекције. 

Наш омиљени изглед је плава кошуља-хаљина која је тако добро уклопљена уз огромну огрлицу у боји злата. Предвиђамо да ће се овај комад први распродати!



У остатку колекције преовлађују боје песка и комади у ширим кројевима. Карго панталоне су најављени тренд за 2023. па су у овој колекцији представљене у тексас, елегантној и беж варијанти.



Карго панталоне-комбинезон се фантастично комбинује уз елегантне штикле. Неочекивано, знамо!



Преостала три изгледа су у потпуности у тамној тексас варијанти. Тексас у тамнијим тоновима је много елегантнији од светлијег. 





Фото: zara.com

Постави коментар