Зарина скијашка колекција

12.1.23


Зара је спремила фантастичну колекцију за овогодишњу сезону скијања, па се надамо да ће нас остатак јануара обрадовати снегом. 


Скијашка колекција је савршена за све врсте зимских спортова. Коришћени су материјали који су отпорни на ветар и воду, док у понуди имају скијашке јакне и панталоне, и комбинезоне, које можете носити до -16℃. 


Представљено је шест зимских јакни, четири у неутралним бојама у Зарином стилу, једна у светло плавој боји и последња је у јарко зеленој нијанси. Све јакне имају уграђен Реко рефлектор за спасавање, уз помоћ којег би вас лакше нашли уколико се изгубите на планини.




Колекција укључује и два пара скијашких наочара са УВ заштитом, као и лагану кацигу.


Небо плава јакна се савршено уклапа са рукавицама исте боје и материјала.



Манекенка Иселин Стеиро је лице кампање. 


Једноставни комбинезони у неутралним бојама изгледају скупље него што стварно јесу. Основни комади ће увек изгледати луксузније и најлакши су за комбиновање, поготово кад сте на путу и кад имате ограничење опције у зависности од величине кофера.



Зара је направила фантастичну колекцију која је тренди и функционална. Савршен спој који је тешко достићи.



У овој колекцији имате све што вам је потребно за скијашки одмор, па чак и чизме у црној и белој боји. Сваки комад колекције се савршено комбинује са целокупном колекцијом, а због неутралних тонова ће се сигурно уклапати и са одећом коју већ планирате да носите у току зиме.



Фото: Zara.com

Постави коментар