6 брзих комбинација за посао - кад вам се јутро чини прекратко за сређивање

9.11.22



Сви смо се често нашли у ситуацији кад нам је ујутру потребно још само 5 минута спавања, кад нам аларм звони небројено пута и кад брзо морамо да се спремимо за посао али наилазимо на вечити проблем - шта обући?! На послу морамо да изгледамо професионално али опет желимо да изразимо свој стил, да нам буде удобно (јер треба издржати 8 сати у штиклама!) и не желимо да нам смишљање комбинације одузима превише времена.


Пословне комбинације вам се могу чинити захтевним, али не морају бити. Спремили смо за вас 6 решења за пословни изглед која су једноставна, брза и не састоје се од много комада. Овим комбинацијама можете додати аксесоаре или не, у зависности колико времена желите да одвојите у ужурбаном јутру. 




1. Фармерке + мајица + блејзер



Ово је једноставна комбинација са максималним ефектом. Изаберите ваше омиљене фармерке уског или широког кроја (никако не смеју да буду изношене), једноставну мајицу (са или без принта) и сако мало дужег кроја (краћи сакои су резервисани са панталоне и сукње изразито високог струка). Елегантније патике, мокасине или плитке чизме су савршене за јесењу сезону. Сигурно нећете погрешити са овом комбинацијом и моћи ћете да је склопите за час ујутру пре посла.



2. Џемпер + сукња + кожне чизме



Ово је савршена униформа за јесење-зимске месеце. Сукња средње дужине и једноставног кроја, удобан џемпер мало ширег кроја чији предњи део можемо да упашемо (јер, то је тако ШИК!) и кожне чизме. Играјте се са бојама ове једноставне комбинације или се држите неутралне палете; шта год да изаберете, нећете погрешити. Кад температура још мало падне, пробајте верзију са кожном сукњом и хулахопкама.



3. Кожне панталоне ширег кроја



Још једна једноставна комбинација која изгледа озбиљно стилизовано се састоји од кожних панталона ширег кроја и високог струка (уске кожне панталоне ћемо оставити за активности ван посла), тањи џемпер који ћемо опет упасати у панталоне и кожне чизме. Ваш је избор да ли ће то бити права кожа или скај. До сада је ово комбинација која изгледа најлуксузније на нашој листи, поготово ако будете бирале неутралне боје читавог изгледа и пратећих аксесоара.



4. Џемпер на линије + мокасине




Мокасине су се вратиле на велика врата и то у мало џомбастијем стилу, што их чини савршеним за јесење месеце. Још један комад који је стекао велику популарност јесте џемпер на пруге. Волимо кад су овако једноставни комади у тренду. Упарите овакав џемпер и мокасине уз једноставне црне панталоне, сако и торбу и добићете прави париски изглед. Само пазите са бојама јер џемпер на пруге се комбинује само са неутралним нијансама.


5. Кошуља + џемпер преко



Класична комбинација која се уклапа у све трендове и коју дефинитивно морате пробати ове јесени јесте џемпер пребачен преко рамена уз класичну кошуљу. Изгледа шик и савршена је за променљиво јесење време. Додајте и једноставне, али елегантне, панталоне и патике или ципеле, и добили сте свој безвремени изглед за само неколико минута.


6. Јесења кошуља + панталоне




Најбржа комбинација за сваку пословну жену јесу тамне фармерке и дебља кошуља. Опет се држите неутралних боја, јер су оне најбоље за пословно окружење, и додајте занимљиве аксесоаре као што су каиш, огрлица или упечатљива шнала.



Фото: Пинтерест

Постави коментар