Zara + Narciso Rodrigez минималистичка колекција

8.9.22


 

Зара убрзано постаје елегантан бренд по узору на сестру компанију, Масимо Дути. У питању је исти власник. Индитекс компанија је такође власник Страдиваријуса, Бершке, Pull&Bear, Oysho и Zara Home. 


Најновија колекција, коју свака пословна жена мора да овери, је уствари сарадња са чувеним дизајнером из Њујорка, Нарцисом Родригезом. Колекција је инспирисана најпознатијим Нарцисовим дизајнима, који су његов печат у току целе његове каријере која је почела давне 1997. 





Класични, минималистички комади ће се загарантовано брзо распродати јер је ово одећа која се опире трендовима и може се носити у више прилика. 

Руска манекенка, Наталија Водианова се нашла испред камере за ову колекцију, док је за фотографију био задужен Craig McDean. 




Нарцисо је познат по својим минималистичким хаљинама, које су носиле многе познате личности. Цела колекција је урађена у црно-белим нијансама, са додатком јарке црвене.




Хаљине које дефинитивно треба пробати из ове колекције су црвена хаљина са насловне фотографије, црни корсет и сукња (фотографија изнад) и лагана хаљина у принту за топлије време (фотографија испод). Све хаљине можете комбиновати са истим црним штиклама и малом црном ташном. Како умемо да уштедимо док купујемо. ;)








Фото: Zara.com

Постави коментар