Сви носе ове боје торби за јесен!

12.9.22



Јесен није резервисана само за браон нијансе, и ова сезона ће то доказати. Иако су минималистичке комбинације и даље у игри, дизајнери су се досетили да их допуне јарким бојама. Јесен је одувек и била омиљено годишње доба за модне ентузијасте јер нам највише дозвољава да се поиграмо са комбинацијама користећи различите материјале. 


Торбе у забавним бојама ће се лако уклопити у ваш постојећи стајлинг, јер оне служе као комад који се истиче и уопште не мора да се слаже по нијансама са остатком комбинације. Пратећи уличне трендове девојака из света моде, приметили смо да се тренутно носи следећих 5 боја.



1. Јарко плава


Уколико желите торбу у јаркој боји, али ипак не желите превише да ризикујете, онда се одлучите за ову нијансу плаве. Савршено ће се слагати уз тексас, али и друге комбинације као комад који се истиче. Немојте се плашити да уз ову боју понесете још неку јарку нијансу.




2. Јарко розе


Барби грозница је већ почела, иако се истоимени филм тек снима. Уколико уложите у класичну торбу розе боје за ову сезону, моћи ћете да је носите у свакој прилици. Уз кармин/сјај розе боје наравно.




3. Боја зелене јабуке


Потпуно неочекивана боја за јесен и зато и јесте фантастична. Као и претходне две боје, и ова весела нијанса зелене уопште не мора да се слаже са остатком комбинације и служи као комад који се истиче. Нека вам цела комбинација буде у неутралним нијансама беж, црне, браон или крем боје; па је допуните овим фантастичним комадом. Изгледаћете као професионално стилизовани.




Или можете да укомбинујете торбу са зеленим панталонама за још веселији изглед.



4. Боје метала


Боје сребра и злата никад не излазе из моде наравно, и овог пута нам стижу као главна боја торби за лето. Иако је упечатљив комад, може да се носи у свакој прилици уз неутралну комбинацију. Јарке боје никад није било лакше комбиновати.




5. Хладне неутралне боје


Очекивана боја за јесен, али у другачијој нијанси. За разлику од топлих неутралних боја, хладне неутралне боје су елегантније. Одлично се слажу уз топле тонове, као на насловној фотографији, и саставни су део неутралног изгледа. Увек када купујете торбу у неутралној нијанси, одлучите се за скупљи модел јер је ово комад у који се инвестира и који вам може трајати вечно.




Постави коментар