Улични стил на Недељи Моде у Њујорку

16.9.22Прва Недеља Моде од велике 4 се управо завршила у Њујорку. После ње се модни експерти селе у Лондон, Милано и Париз.
Поред представљања чак 109 колекција за пролеће/лето 2023 у Њујорку, град је окупиран модним ентузијастима и фотографима. Њујоршке улице су се претвориле у модну писту и понудиле су нам креативан улични стил за променљиво кишно време. 

Изабрали смо најбоље. Јавите који су ваши фаворити. 


Тексас се враћа у свим варијантама.
Ведре боје нису резервисане само за пролеће и лето.Модна блогерка Ејми Сонг је прошетала неколико фантастичних комбинација.Одела прслук-шорц изгледају неочекивано елегантно.Споменули смо у овом посту како се добро кожна сукња комбинује са једноставном белом мајицом.За кишовито али опет не тако хладно време, је савршено комбиновати чизме за кишу и кабаницу уз летњу комбинацију.Тексас из раних 2000-их и каубојске чизме се враћају на велику сцену.Ништа није елегантније од макси хаљине.Макси хаљина у тексас варијанти изгледа тако Њујоршки.Тренерка уз црну кошуљу и црне комбо чизме је изненађујуће добра комбинација.Ову јесен ће обележити јарке боје, на првом месту жута.Широке панталоне равног кроја су кључни комад ове сезоне.Још једна јесења јарка боја у кожној варијанти, коју је савршено изнела Ејми Сонг.Коктел хаљина у бордо нијанси је савршени комад који можете понети као гост на јесењим венчањима.Модел сукње испод смо виђали и на улицама и на пистама ове Недеље Моде. Значи имамо још један тренд на видику.Карго панталоне + Шанел торба = савршено и иновативноСукња преко дугачке кошуље је популарна комбинација већ неколико сезона.Колико занимљивих детаља ова комбинација поседује. У септембру увек можете да носите летње хаљине са неким јесењим комадом преко.


Фото: Getty Images, Tyler Joe

Постави коментар