Бициклистичке су се вратиле на велику сцену - ево и како да их комбинујете

15.8.21


 

Бициклистичке су нови популарни детаљ. Исправка, звезда лета већ две године. Звучи невероватно, али стварно дају необичан преокрет свакој комбинацији. И дефинитивно нису више само за вожњу бицикла. 

Најнеобичнији микс су бициклистичке + сако јер тако добијате елегантно/спортски изглед који је заслужено популаран. 

Погледајте неке од идеја за комбинације са најудобнијим моделом шорца за лето. Сигурно ћете желети да их купите у више боја!


1. Уз широку спортску мајицу

Ово је савршена комбинација за свакодневне активности. Додајте елегантне аксесоаре и бирајте шик торбу, никако ранац.




2. Монохроматски изглед

Бициклистичке се углавном продају са комплет мајицом, што ће вам олакшати комбиновање. Или сами склопите свој монохроматски изглед са мајицама које већ имате.





3. Уз кошуљу

Ово је савршена комбинација за свакодневан елегантан изглед.




4. Уз сако

Или за још елегантнији изглед изаберите сако. Испод сакоа можете обући кошуљу или обичну мајицу. Обућа? Патике, штикле или сандале. Како се год осећате тог дана.




5. Комплетна црна комбинација

Потпуно црна комбинација јесте једна од најелегантнијих монохроматских изгледа. Ако желите спортски изглед упарите бициклистичке са црном широком мајицом, али уколико више волите елегантни изглед онда се вратите на сако наравно. 




6. Уз дукс

Нису сви тек онако помно пратили како се принцеза Дајана облачи. Увек је била испред свог времена. Ова комбинација је модерна и популарна чак и данас, и не морате само да је носите до теретане. Одговарајућа је за разне свакодневне активности.







Фото: непознато

Постави коментар