Розе кошуље су у тренду захваљујући Валентину

14.8.21




Валентино је погодио премију са овом наизглед једноставном кошуљом, коју су представили као део колекције за лето 2021. Кошуља превеликог кроја од свиле и са џеповима са стране може да замени сако. Елегантна је, па може да се носи у таквим приликама (мада да ли уопште постоји прилика где Валентино не може да се носи), једноставна je за стилизовање и комад је одеће који ћете моћи да носите и кад дође јесен.

Убрзо је превелика и једноставна кошуља постала тренд. Скоро све компаније брзе моде су имале овакву кошуљу у својим продавницама, док се Валентинова верзија скоро распродала иако је цена невероватних $2,900 на Net-a-Porter сајту.

Како можемо да стилизујемо розу кошуљу? Нашли смо неколико идеја.



Валентинова летња комбинација са писте


Ово је исти модел кошуље као са писте, али можемо да добијемо овакав стајлинг и са повољнијим моделима наравно. Кошуља се у овом случају носи као хаљина, испод можете само да обучете кратак шорц и откопчате последња три-четири дугмета да би се видео.





Са фармеркама, наравно


Не знамо шта бисмо без класичног тексаса који је тако лак за комбиновање. Роза кошуља + тексас панталоне/шорц/сукња и обућа по жељи, и добићете преслатку комбинацију. 





Све у већем броју


Кад је већ и кошуља широка, зашто не би могле и панталоне. Комбинација која изгледа савршено али, за разлику од прошле, тешкa je за стилизовање. Требате да нађете широке панталоне савршено скројене за вас, које су довољно широке али опет не превише јер је и кошуља преширока. И опет морамо да потрефимо одговарајућу боју. Ето зашто волимо тексас. 
Такође уз комбинацију је обавезна елегантна обућа и аксесоари јер елегантни детаљи требају да извуку ову наизглед опуштену комбинацију, уколико желите да постигнете стилизован изглед.





У комбинацији са другим летњим нијансама


Лето је савршено за ношење неколико јарких боја одједном. Тако да погледајте шта имате од јарких боја у ормару и пустите машти на вољу.





Али ту су и друге боје


Иако је Валентино представио на писти кошуљу само у розој боји, то није спречило друге компаније да прошире тренд и на друге боје. 


Зелена 

Изгледа тако добро када се упаше кошуља само на једној страни.





Љубичаста

Кошуље су прилагодљиве за разне прилике, па тако можете да их носите и на плажу. Укомбинујте је са корпа-шеширом (bucket hat) или пратите монохроматски стил за фантастичан ефекат.





И предивна жута

Масимо Дутијев тим је такође приметио овај тренд, али су се они одлучили за жуту боју. Одлична идеја! 




Где да их нађемо?

Зара и Бершка имају розе моделе по повољним ценама. Зара такође има у понуди и дивну зелену боју.



1. Бершка - 2,290 дин
2. Зара - 2,590 дин
3. Зара - 3,290 дин





Фото:
1. Valentino
2. xeniaadonts
3. alessandrabreda
4. непознато 
5. houseofcb
6. carmelharrison
7. ninasandbech
8. Massimo Dutti
9. Bershka, Zara

Постави коментар