Калифорнијска елеганција са Brock Collection

9.7.21
















Париз и Лос Анђелес су градови са потпуно другачијим стилом. Али Брок Колекција је модна кућа која је успела да укомбинује ова два стила и направи пробој на сцени високе моде.

Брачни пар Лаура Васар Брок и Кристофер Брок су основали ову модну кућу у Лос Анђелесу. Они су се упознали на факултету за модни дизајн у Њујорку, и од тада полако граде свој бренд.

Њихов печат су цветне сукње, сакои од брокат материјала, луксузни џемпери од кашмира и хаљине са карнерима. Уз сву ту елеганцију, они су додали и тексас панталоне које су незамењиве у свакој њиховој колекцији.

Романтичне дуге хаљине су готово увек праћене неким кул савременим комадом. Инспиришу их Калифорнијски пејзажи и опуштен начин живота, Париз и елеганција; али и Тексас - одакле је Кристофер и Охајо - одакле је Лаура.

Њихове хаљине су на црвеном тепиху носиле и познате глумице - Ема Стоун, Селена Гомез, Алисија Викандер и многе друге. 

Издвојили смо најупечатљивије комаде из њихове последње четири колекције. Једва чекамо да видимо шта ће у будућности дизајнирати. 







Цена?

Брок хаљине нису за свачији џеп. На пример, погледајте које су просечне цене њихових креација са сајтa lyst.com. Висока мода ипак има своју цену. 




Постави коментар