7 трендова за пролеће

27.5.20


Са сваким новим годишњем добом стижу и нови трендови. Неке смо виђали и у прошлим сезонама, али овог пута су дошли у новом руху; спремни да нас инспиришу и употпуне наш лични стил неким несвакидашњим детаљима.

Погледајте неке од трендова који ће се трендовати по Инстаграму.

1. Зебра шаре


Носите ове одважне шаре у виду аксесоара или као мајицу која ће употпунити вашу основну пословну комбинацију.


2. Тексас деведесетих


Испране, широке и фармерке високог струка су поново популарне. Комбинујте их са елегантним детаљима и уском мајицом. 


3. Дукс + сатенска сукња


Спортски тренд је популаран у целом свету већ неколико сезона, што нас и не чуди, кад нуди толико удобности! Међутим, уместо да се облачите спортски од главе до пете, стилизујте спортске ствари са елегантним детаљима и добићете комбинацију у којој се можете појавити и на послу и на друштвеним дешавањима.

4. Кожне јакне


Кожне јакне су обично резервисане за јесен и зиму, али ове године су добиле и пролећну верзију. 

5. Корпа торба


Као што се сви трендови враћају, и ова торба нам стиже из шездесетих година кад је била на врху своје популарности. Добра вест је што је практична, једноставна, лака за стилизовање и можете је носити у свакој прилици. 

6. Огромне ланац огрлице


Ово је један од аксесоара који ће за трен ока вашу свакодневну комбинацију учинити уникатном. Једноставна мајица и фармерке је све што је потребно да се носи уз ову огрлицу.

7. Неонске боје


Неонски тренд нас прати већ неколико сезона и не намерава да се пензионише. Уколико се плашите ових боја, можете да их комбинујете са неутралним бојама. Тако ћете добити класичан и тренди изглед. Ако више волите пастелне боје, пробајте нешто у минт пастелној боји.

Foto credit:
3. www.walkinwonderland.com
4. www.fashionjackson.com

Постави коментар