Најпрактичнија одећа за лето

9.7.19

Будите практичне и купујте једноставне ствари које можете изнова носити па ћете онда моћи и више да уложите у њих. Размислите које нијансе вама одговарају. Некоме не стоје топле боје (жута није наклоњена свима) или можда ваш посао захтева елегантније комбинације. Са неутралним комбинацијама се одаје утисак да имате више одеће и мање ћете се сусретати са ’не знам шта да обучем’ ситуацијама.
Погледајте наше предлоге за практичне комаде које ћете носити целог лета.



Тексас јакна
Кад год вам затребају дуги рукави, можете рачунати на тексас јакну за 'нешто преко. Било да сте на пијаци или у канцеларији, имаћете јакну која се слаже уз све. 

Беле панталоне
Оставите црно за тмурније дане. Лето захтева светле боје. Што кажу Грци, бела је боја лета.

Бела мајица
Пробајте мало шире мајице од меканог памука. Овај наиме обичан комад одеће ће употпунити сваку комбинацију, од пословне до спортске. И што је најважније, свима одлично стоји!



Елегантне папуче
Заборавите јапанке, удобније и лепше папуче су поново у тренду. Што значи да их има свуда у продавницама. Напокон!

Савршено скројена кошуља
Кошуља-фармерке комбинација вам може послужити и за посао и за пиће после. Данас смо баш практични.

Плитке старке
Старке очигледно не занимају трендови, па се можете ослонити на флексибилност које оне пружају. Платнене су, па су као створене за високе температуре. Само немојте планирати дуге шетње ако их носите. Нису направљене за спорт.

Тексас сукња
Не могу се увек носити фармерке у јулу, али нам опет треба нешто тексас. Јер, тексас је један од најпоузданијих материјала. Са тексасом можете да експериментишете, али можете и да играте на сигурно. Пробајте комбинацију тексас сукња-старке-бела мајица. Ако већ нисте. Са оваквим класицима можете свуда да идете.

Наочаре светлих рамова
Већ смо одлучиле да оставимо црно за јесење дане. Светли рамови изгледају нежније и једнако су елегантни као црни. + одлично истакну ваш јулски тен

Постави коментар