План за лето

10.7.19

Свако лето је одлична прилика да започнемо нешто ново. Немојте пропустити лето 2019. да продрмате старе навике и унапредите себе. Можда вас инспиришу ови предлози.




·         Нови хоби
o  Пробајте неки спорт или креативан хоби који би могао бити користан – курсеви фотографије или цртања су увек на располагању у Београду.
·         Учити нови језик
o  Сви смо чули за летње курсеве језика. Сад би напокон могли да их искористимо. Енглески и немачки јесу потребни, али би било корисно и једном знати неке грчке речи кад одемо на море.
·         Јести здраво
o  Лети је много лакше хранити се здраво него зими. Што не бисмо пробали. Нећемо ништа изгубити. Поред толико воћа, и лубеница, унос додатних витамина неће представљати проблем.
·         


Научити једну нову вештину
o  Можда желите да унапредите ваше компјутерске вештине или нисте успешан говорник. Доста вештина се може научити преко интернета. Само је потребна воља и упорност.
·         Посетити нову земљу, или ново место у Србији
o  Једнодневни излети су тренутно популарни и јефтини. Можете отићи до Будимпеште, Софије или Трста. Или упознајте нашу земљу мало боље. Изађите из града и упутите се до наше нетакнуте природе. 
·         Упознати нове пријатеље
o  Кад год изађете из ваше зоне комфора и упутите се на неки курс или путовање, упознаћете нове пријатеље. Увек је лепо знати људе са сличним интересовањима и другачијим искуствима.
·         Открити нова места за добру клопу
o  У Србији сигурно није тешко наћи добро место за клопу. Али не морамо стално да једемо иста јела. Волимо роштиљ, али треба испробати и нека, нама непозната, јела. 

Постави коментар