Телефон као наруквица? Могуће је!

18.4.24


Моторола је смислила до сада најкреативнији телефон који ће такође служити као модни аксесоар! Компанија, која је у власништву кинеског гиганта Леново, је представила несвакидашњи телефон на Конгресу Мобилних Телефона у Барселони. 


На први поглед изгледа као сваки други паметни телефон, али овај модел може да се савија на који год начин ви желите. Па га тако можете савити да би стајао на столу, или још боље на руци!



Кад је исправљен, функционише као било који други Андроид телефон. Али кад је на руци, функционише као паметни сат - можете да проверавате нотификације, одговарате на позиве и слично. И не морате да бринете да ли ће вам спасти са руке, јер га магнетна наруквица унутар телефона чврсто држи на вашој руци.



Још једна занимљива карактеристика овог телефона, поготово за нас из модне индустрије, је да се позадина телефона слаже уз вашу комбинацију кад га носите као наруквицу. Све што је потребно јесте да фотографишете вашу хаљину (или шта год носите тог дана) и телефон ће наћи позадину која је скоро идентична принту ваше хаљине.  

Можете видети на слици испод како су запослени из Мотороле ускладили позадине телефона са својим комбинацијама. 




Моторолин спектакуларни телефон је засад само идејни пројекат и не зна се да ли ће бити пуштен у продају. Каква штета! Можда ће бар пустити ограничену количину сад кад су добили позитивне коментаре од купаца. Али Моторола је само желела да представи на каквим пројектима ради у последње време и да се истакне на конкурентском тржишту паметних телефона. Ипак нам остаје да се надамо. Јер је идеја одлична!


Постави коментар