6 нијанси боја које владају трендовима у 2023.

3.8.23


Као што се трендови облачења мењају, тако и сваке године видимо да неке нијансе боја доминирају модним пистама и уличним стилом. Што је освежавајуће, јер нам увек требају нове идеје којима можемо да освежимо свој стил. 


2022. годином су владале јарке боје док се ове године издвајају 6 нијанси необичних боја. Мада имамо и неке боје које ће увек бити популарне. Погађате које? Неутралне нијансе наравно! Крем, бела, црна, сива никад неће изаћи из стила и због тога су вечито популарне. Али нам поред основних боја требају и неке забавне нијансе. 

Погледајте 6 забавних, али и елегантних, нијанси које носимо ове године.



1. Зимзелена боја

Боја необичног имена је уствари инспирисана цветом зимзелен. Дивне је плаво-љубичасте боје и иако је најпопуларнија зими, и летњи комади у овој боји западају за око. Нежна зимзелена боја дивно истиче свеже осунчану кожу.





2. Црвена боје вина

Боја вина је једна од најсексипилнијих нијанси. Дизајнери је опет неоправдано више користе у колекцијама за јесен-зиму, јер погледајте колико добро летње хаљине у овој нијанси изгледају! Уз кармин у истој нијанси и неутралним ципелама/торби, изгледаћете женствено и мистериозно. 





3. Јарка розе

Једина јарка боја која је остала из прошле године је јарка розе. Да ли је Барби одговорна за то или не, нисмо сигурни. Али нам је драго што је популарна јер је ово боја која ће вам сигурно подићи расположење и у њој нећете проћи незапажено.





4. Браон мока

Светлија браон нијанса инспирисана мока кафом је најелегантнија браон нијанса. Савршено се уклапа уз друге неутралне боје и дефинитивно ће учинити да ваша комбинација изгледа скупље.





5. Смарагдно зелена

Ово је дефинитивно година луксузних боја јер и у смарагдно зеленој боји можете изгледати сређено за посебну прилику без пуно труда. Набавите само један комад у овој нијанси зелене, укомбинујте је са неутралним комадима и добићете савршено стилизован изглед. 
Опуштен изглед уз блејзер у боји смарагда ће изгледати префињеније, док ћете у смарагдним панталонама у комбинацији са белом кошуљом и штиклама у боји вина на послу изгледати као да сте спремни да добијете ту повишицу!




6. Тамно сива

Можда вам звучи као досадна боја, али ова нијанса сиве свима (али апсолутно свима!) добро стоји, игнорише трендове и савршена је за комбиновање. Најбоље је да набавите сако у овој боји. Чак може да буде у неком упадљивом кроју, као нпр. широком (oversize) кроју. 

Можда сте приметили да су популарне и мајице у овој боји инспирисане рокенролом. Можда не изгледа тако на први поглед, али ова мајица је савршен основни комад.






Фото: tjswim, yllwlabel, shonajoyau, Pinterest

Постави коментар