Основни комади који ће учинити ваш изглед софистицираним

19.4.23



Кључни комади наше гардеробе су увек били основни комади. Сви волимо боје, трендове и необичне кројеве; али није увек лако, ни брзо, склопити необичну комбинацију. Док је с друге стране, лако склопити неутралну комбинацију од основних комада; или их уклопити са неким тренди комадом. Такође смо сигурни да ћемо добити савршено стилизовану комбинацију ако имамо неколико основних комада који ће подићи наш изглед на виши ниво. 

Чак су и дизајнери одлучили од ове сезоне да се фокусирају на основне комаде јер су они носиви, за разлику од претходних година кад су дизајнирали одећу која фантастично изгледа на писти али није много употребљива у реалности.

Када купујете основне комаде, фокусирајте се на удобност и неутралне боје. Не плашите се да уложите у основне комаде јер ће вас служити годинама, и што је још важније, савршени су за прављење комбинација. Како је само лако уклопити беле патике, одлично скројене фармерке или балетанке. Увек ћете имати шта да обучете и изгледаћете фантастично!

Издвојили смо 10 основних комада које сваки гардеробер треба да поседује. 


1. Бела памучна мајица


Бела памучна мајица је омиљени основни комад сваке стилистиње! Можда изгледа сасвим обично, али кад вам савршено одговара крој, можете је носити свакодневно уз фармерке и изгледаћете сређено. Бела мајица чак одлично допуњује елегантну комбинацију са штиклама, па је можете носити на посао и пиће после посла.




2. Црна сукња


Класичан комад који никад, али апсолутно никад, неће изаћи из моде. Можете је комбиновати уз све. Уколико је сукња средње дужине, савршена је за посао уз кошуљу.




3. Тексас сукња


Уколико изаберете класичнији модел, тексас сукњу можете носити годинама. Уклапа се у сваку комбинацију и прилику. У зависности од остатка комбинације, може бити спортска, пословна или чак елегантна.




4. Дужи блејзер 


Дужи блејзер у неутралној боји је један од најзначајнијих комада у вашем ормару. Можете га носити током целе године, за више прилика. Савршено се комбинује са сваким трендом, док дужа верзија одговара свакој фигури.





5. Опуштена бела кошуља


Бела кошуља је, као и бела мајица, комад који се мора имати. Ако желите да промените ваш стил, први корак промене нека буде куповина беле кошуље која вам савршено стоји. Толико је свестрана да је можете носити са посла на плажу! 




6. Балетанке


Балетанке су се вратиле, као што смо видели у овом посту. Иако важе за основни комад који може стално да се носи, ове године су посебно у тренду. Савршене су за пролеће уз једноставне фармерке и мајицу. Једноставно су тако шик.




7. Беле патике 


Беле патике се тако лако комбинују, одговарају сваком изгледу и једино што морате да пазите да је стално буду савршено чисте. Бела боја иначе изгледа луксузно. Једина мана је што се тако лако прља.





8. Кардиган


Још један основни комад који можемо редовно наћи у понуди, посебно у Бенетону и то у разним бојама, је кардиган. Једноставан џемпер који је увек елегантан ће бити савршен додатак вашем стилу и увек ће бити брзо решење кад немате шта да обучете.




9. Мала црна хаљина


Црна хаљина је савршен комад који можете носити у свакодневној комбинацији са патикама, као и елегантној са штиклама. Убедљиво је најлакши комад са наше листе за комбиновање. Упарите је са аксесоарима у неутралним бојама, и ваша комбинација ће изгледати много скупље него што заиста јесте!




10. Светле фармерке


Светле фармерке, без икаквих додатних посветљивања или поцепаних делова, одлично стоје и савршено се комбинују у свим приликама, уз патике или штикле. Манекенка, Емили Рајтовски, их је одлично упарила са црним штиклама и црном кошуљом. Резултат је савршен минималистички изглед за излазак.




Фото: Пинтерест

Постави коментар