Пролећне боје лакова за нокте 2023.

3.4.23

 


Пролеће се слави и у ситницама. Док чекамо још вишу температуру, ми ћемо се пребацити на пролећно разнобојно размишљање и одмах бирамо лакове за нокте у бојама које дижу расположење.1. Пастелно плава


Иако су све нијансе плаве у тренду тренутно, пастелно плава је посебно омиљена. Можда зато што смо пожелели дивно ведро небо.
2. Боја мандарине


Настављамо са омиљеним бојама пролећа, и прелазимо на воће. Боја мандарине је нова освежавајућа нијанса коју набављамо за пролеће и лето 2023.
3. Лимун-лимета


Још једна нијанса свакодневне боје, овог пута мешамо две воћке лимун и лимету, и добијамо прелепу нијансу која се тако добро уклапа уз сунчано време.
4. Пастелна љубичаста


Елегантнија пролећна боја која ће бити хит овог лета је пастелна љубичаста, која је инспирисана бабл чајем. Примећујете како ове сезоне свака боја има неку уникатну инспирацију. ;)
5. Пробаћемо све боје


Већ неколико сезона је ово популаран стил, али пазите које боје комбинујете. Најбоље је користити само јарке или само пастелне нијансе. Као и одлучити се за боје једног произвођача, да бисте постигле уједначене нијансе.
6. Врхови ноктију у разним бојама


Сведенија опција је елегантан маникир у провидној боји са врховима ноктију у разним бојама. Наш омиљен! 
Фото: Пинтерест

Постави коментар