Vogue World - најзабавнија ревија Недеље Моде у Њујорку

13.9.22
Vogue тим је одлучио да организује сопствену ревију у току Недеље Моде у Њујорку, под називом Vogue World. Идеја је уствари прилично иновативна. 
Ревија се одржала синоћ у 13. улици на Менхетну (тачније у Meatpacking District), па су и становници околних зграда били у публици. Славне личности, модели као и плесачи су прошетали хаљине дизајнера широм света из колекције за јесен/зиму 2022/2023. Публика је могла одмах након ревије да купи неки од модела. 
Ревију је отворила Серена Вилијамс у Баленсијага комбинацији.


Након ње су уследили и бициклисти. Ипак је писта била улица.Па су и куце добродошле, које су учиниле овај изглед још моћнијим. 


А овај изглед још слађим!


Стилисти популарног модног магазина су изабрали и спортске комбинације. 


Ревија је одисала позитивним вибрацијама и дружењем наравно.


Истицале су се највише златна и сребрна боја, али и јарке боје које су у тренду за јесењу сезону.


Најслађи модели су целе породице. Преслатко!Цветни модели хаљина не морају да се носе само у пролеће и лето. Јесен је такође за цветни дизајн, само у другим тоновима.


Свакоме треба један уникатан капут по којем ће бити препознатљив.Чак су и плесачи били фантастично стилизовани.Класична златна хаљина која одолева трендовима.Ко може одолети савршеној хаљиници за журке.Ову хаљину је сигурно купила нека звезда за појављивање на црвеном тепиху.Златне и сребрне сукње/панталоне/шорцеви се савршено комбинују уз основне комаде у белој/беж/црној боји.Хаљина од које застаје дах!Ирина Шајк је одлично показала како се добро комбинује сребрна хаљина уз комбо чизме. Моћан али и елегантан изглед.Златне и сребрне нијансе се изнова враћају, али ове сезоне су их дизајнери дефинитивно најбоље искористили. Једва чекамо да видимо како ће да експлодирају улични стилови у овим бојама!Фото: Vogue

Постави коментар