Најпопуларније патике 2019. године

24.7.19

Никад није лако пронаћи добар пар патика. Кад не успемо у нашој мисији, онда се вратимо на класике (о којима ћемо морати још да причамо у будућности). Али, понекад требамо да обратимо пажњу на тренутни тренд. Трендови јесу пролазни, али су такође забавни. Погледајте 5 најпопуларнијих трендова лета 2019. за најудобнију обућу.

Фото: asphalt.gold/ig


Чарапа патике

Хибрид чарапа и патика, овај модел је удобан и најпопуларнији ове године. Појављује се на Недељи Моде у Паризу, као и на Најк полицама.

Фото: www.the3jays.com


Патике старе школе

Ако се држите класика, онда овај тренд неће бити ризичан за вас. Неко се у модној индустрији зажелео ових класичних модела, па је одлучио да их врати на тржиште.

Фото: www.vogue.es


Разнобојне патике 

Дошли смо до најзабавнијег тренда. Овај модел није резервисан само за тинејџере, већ за све оне са младалачким духом. Најлакше су за комбиновање јер нема боје коју не можете да ускладите са овим патикама.

Фото: www.nike.com


Патике балетанке

Још један хибрид који гарантује удобност. Ове елегантније патике смо видели на последњој Шанел Круз ревији, али их можете наћи по повољним ценама код популарних брендова, нпр. Skechers.

Фото: www.touchy-style.com


Украшене патике

Како додати неки шик обичној комбинацији? Добили смо решење. Оставите штикле за неке неудобније дане и забавите се у овим патикама. На удобан начин.

Фото: Instagram: @madz_izon

Постави коментар