Кардиган - савршен комад за прелазно време

18.4.24

 


Прво смо се обрадовали прелепом времену и високим температурама, али нас је пролеће убрзо подсетило да је ипак прелазно годишње доба. Што значи да хитно морамо да коригујемо наше комбинације - прелазимо са лаганих комбинација за предлето, на комбинације за прелазно време. Најбољи комад за прелазне комбинације је кардиган.


Кардиган је елегантан џемпер на копчање који можемо носити свуда. Елегантан је и даје вибрације тихог луксуза. Савршен за посао, али и после посла. Нисмо га виђали на сцени неколико година, али је 2024. година његовог повратка.


Ево како можемо да савршено стилизујемо кардиган за непредвиђене временске прилике.1. Једноставан узак кардиганПрви кардиган који требате да имате у својој колекцији је једноставан узак кардиган. Најлакше се комбинује и најелегантнија је верзија кардигана. Одлично се слаже у неутралним комбинацијама. Уз њега вам је потребна једноставна памучна мајица ужег кроја, фармерке или чак било које панталоне и једноставни аксесоари. Ова комбинација ће заувек бити добитна за пословне прилике.


2. Једноставан кардиган опуштеног кројаКардиган опуштеног кроја али неутралне боје је савршен за свакодневне комбинације. Ако га комбинујемо уз фармерке или тексас сукњу, уз неутралне аксесоаре, добићемо стилизован изглед за сваки дан без пуно размишљања.


3. Шири кардиганШири кардиган је модел који не силази са полица у радњама брзе моде. Комбинујемо га исто као претходни; уз патике, фармерке и једноставну белу мајицу. Кад користимо искључиво неутралне боје у комбинацији, све изгледа много скупље, зар не?


4. Кардиган као мајицаАко носимо кардиган закопчан и упасан у фармерке, само са предње стране, као мајица, добићемо шик изглед за сваку прилику. Упарићемо га са неутралним комадима и опет фармеркама (јер фармерке иду тако добро уз кардиган) и спремне смо за послован дан. Ова комбинација не мора да се носи само уз елегантне ципеле као што су лоаферке. И патике ће пружити једнако сређен изглед, додуше опуштенији.


5. Дугачак кардиганДугачак кардиган је тако елегантан. За ово време је савршен комад и прави невероватну комбинацију са кошуљом, фармеркама, елегантним ципелама и ташном - све у неутралним бојама. 


6. Кардиган у бојиУнећемо мало боје у наредне облачне дане са кардиганом у јаркој боји који су тако у Бенетон фазону. Комбинујемо га исто као неутралне кардигане, али овог пута можемо да убацимо ципеле са занимљивим принтом. 


7. Кардиган са забавним принтомШта је боље од кардигана у боји? Кардиган са забавним принтом или везом наравно. У последње време су за пролеће популарни кардигани са сликама воћа и тако су преслатки. Опет их комбинујемо уз фармерке, једноставну мајицу и аксесоаре, за свакодневан шик изглед.


8. Кардиган + занимљива мајицаМајице са забавним принтом су па тако... забавне! Виђамо их свуда и поготово нам се свиђају мајице наших произвођача са натписима на српском. Комбинујемо тренди памучну мајицу са нашим омиљеним натписом уз откопчан кардиган наравно. Сви стилски савети од претходних комбинација са кардиганима важе, и спремне смо за облачан, али оптимистичан пролећни дан.Фото: Пинтерест

Постави коментар