Најбољи модни трендови за јесен 2023.

10.10.23

 


Јесен 2023. је необично топла. Мало кишних дана, неколико ветровитих тренутака и пуно сунца смо имали у септембру и октобру, што нам је омогућило лаган прелазак из лета у јесен. Нико не воли пад температуре, паковање купаћих костима и затварање базена; али и јесен има своје чари.


Танки џемпери, плитке чизме, враћање панталонама након два месеца врућине уствари и није тако лоше. Јесен нам омогућава да се елегантније облачимо и да будемо креативније са комбиновањем. Па извадите те јесење ствари из ормара и планирајте како да их укомбинујете са новим трендовима за лето 2023. 



1. Основни јесењи комади


Основне комаде сигурно имате у вашем ормару! Ове јесени ће владати једноставни безвременски комади који кад се комбинују не изгледају нимало обично. Насупрот, добићете елегантну комбинацију за сваку прилику.

Једноставан кардиган или сако, фармерке и балетанке/лоафер ципеле су само један пример. Замените панталоне са мини или миди сукњом, и добићете различиту комбинацију али једнако ефектну.




2. Луксузна црна


Да ли ће црна боја икад изаћи из моде?! Не, мислимо да неће. 

Настављамо са класичном темом и основним комадима, па ту наравно мора да се нађе незаобилазна црна боја. Основни комад који морамо имати за јесен је дефинитнивно класичан црни капут, који можемо носити из сезоне у сезону, и комбиновати га у недоглед.





3. Страствена црвена


Јесен нам увек доноси нове нијансе боја које су савршене баш за ово годишње доба. Па ће тако бити популарна црвена боје трешње. Само један комад у овој боји ће обогатити вашу комбинацију.




4. Беж или крем боја?


Или боја коже! Како год назвали ову класичну боју, која је међу фаворитима сваког минималисте, драго нам је што је међу владајућим нијансама ове сезоне. Чак и цела комбинација у крем нијанси, која се назива и монохроматска, је савршена за лето. Крем боја се савршено комбинује са белом за нежнији или црном за професионалнији изглед.




5. Макси сукње


Тренутно макси сукње изгледају скроз другачије. Равног су кроја, са шлицем до колена испред што их чини тотално занимљивим. Удобне су и феноменалне за елегантне као и за спортске комбинације.




6. Мало крзна


Стигли смо до још једне стварчице коју не можемо носити лети. Удобно крзно (лажно наравно) је један од предности хладнијег годишњег доба. Али пошто је јесен, нећемо претерати са овим материјалом, већ нам је потребан само на крагни или прслуку. Крзно је шик материјал који поред што је мекан и удобан, чини комбинацију много луксузнијом.





7. Моћно пословно одевање


Септембар означава враћање пословним обавезама и нису школарци једини који морају да се уозбиље кад почне девети месец. Тако исто нису ни они једини који морају да се опреме за нову/стару рутину пред крај августа.

У овој сфери планирамо моћна пословна одела сродно нашим моћним пословним плановима. 




Фото: Пинтерест

Постави коментар