Фокус је на панталонама

2.8.23


 

Имамо неколико стратегија када осмишљавамо комбинацију. Једна од најлакших је градити цео изглед према једном комаду који се истиче. 

Формула за добитну комбинацију овог лета су упадљиве панталоне, једноставна мајица и неутралне штикле/сандале/патике. Значи фокус је на панталонама док су остали делови комбинације неутрални и једноставни. 

Комбинација је фантастична због своје једноставности и свестраности. Широке панталоне савршено стоје на свакој фигури, уска једноставна мајица такође и ову комбинацију можете носити у свакој прилици осим на нека елегантнија дешавања. Што је најважније, изгледаћете стилизовано уз мало труда.



1. Карго панталоне

Кортни Кардашијан и/или њени стилисти се држе ове добитне комбинације. Наиме, Кортни је виђена у неколико прилика баш у овој комбинацији. Једне од упечатљивијих панталона које можете носити су увек популарне карго панталоне. Уз једноставну црну мајицу на бретеле коју ћемо упасати у панталоне и такође црне штикле (али и црне балетанке и патике ће савршено одговарати) ћете постићи савршен изглед. Иста комбинација ће бити савршена уз белу мајицу и белу обућу. Или крем мајицу и крем обућу. Само је важно да се панталоне истичу, а да сви остали делови комбинације буду у истој неутралној боји.





2. Пругасте панталоне

Кортни  у истој комбинацији али овог пута са пругастим панталонама. 




3. Цветни дезен

За романтичан стил се одлучите за панталоне широког кроја и цветног дезена. Уколико наиђу облачни дани (што није ретко овог лета), огрните јакну у истој боји као што вам је мајица.



4. Ланене панталоне

Лан је најсавршенији материјал за лето. Изаберите ланене панталоне ширег кроја и опет их укомбинујте уз неутралне комаде према истој формули. Овај изглед је одличан и за посао. Уколико у вашој фирми нису дозвољене мајице са бретелама, и мајица на кратке рукаве ће одлично допунити овај изглед.




5. Јарка боја

Уколико волите боје, онда изаберите широке панталоне у боји по вашем избору уз неутралне комаде које већ можете да понављате у више комбинација а да нико неће приметити. Да би се панталоне истицале у овим комбинацијама, битно је бирати шири модел. Шири модели су такође много практичнији по овим врелим данима.



6. Панталоне са високим струком

Овај модел панталона је инспирисан папирним кесама. Чак се на енглеском и зову paper bag pants. Морају да се комбинују са мајицом коју ћемо упасати у панталоне па су одличне за данашњи изглед.

 


7. Панталоне са волуменом

Још један модел ланених панталона, али овог пута са много више волумена. Неколико продавница брзе моде продају овај модел панталона или сличне у широком кроју. Да бисмо учинили широке панталоне женственијим, упарујемо их са уском мајицом и елегантном обућом. Са или без штикли.




8. Новински принт

Не морамо да имамо само овај принт, али је тако забаван. Можете наћи било који принт који се вама допада и комбиновати га опет по истој формули. Принтови стрипова су такође тренутно популарни.



9. Тексас у ширем кроју

Тексас панталоне су актуелне и лети уколико су ширег кроја и тањег материјала. 




10. Панталоне + купаћи

Шире ланене панталоне су савршене и за плажу. Поготово ако их комбинујемо уз једноделни купаћи, који мења мајицу, или чак дводелни. 





Фото: Пинтерест, sohostyleboutique, livingaftermidnite, cellajane

Постави коментар