Уколико су вам досадиле фармерке, пробајте ових 6 тренди алтернатива за јесен

14.9.22




Фармерке су засигурно врстa панталона које највише носимо, које можемо да носимо у скоро свакој прилици и које нам најдуже трају. Такође су савршене за прелазно време, лето-јесен и пролеће-лето. Када се у току дана смени неколико годишњих доба, фармерке нас неће изневерити.

Али и фармерке могу да досаде, па је добро имати неколико поузданих алтернатива за брзо прављење комбинација. Истражили смо најновије трендове за јесен и ових шест комада се издвајају као савршено решење за сваки стајлинг. Лако се комбинују, као и фармерке, уз основну мајицу, капут или џемпер. Али за разлику од фармерки, ове комаде можете носити и у формалнијим приликама. 

Надамо се да ће вас инспирисати наши предлози. 


1. Кожне панталоне


Ове сезоне кожне панталоне нам долазе у много удобнијој верзији. Савршене су за јесење време и идеално се комбинују са џемпером, обичном мајицом и чак дуксом. Могу се носити за сваку прилику, на посао, у излазак или у свакодневну шетњу. Модел на слици испод је из Заре.




2. Кожна сукња


Кожну сукњу ћете виђати свуда ове јесени. Комбинује се исто као кожне панталоне и такође је створена за сваку прилику. Дубоке кожне чизме преко колена су савршена обућа за овај модел сукње.



Модел на слици испод из Заре је тако практичан јер је уствари шорц-сукња. 



3. Карго панталоне


Једва смо чекали да се овај модел панталона поново појави на сцени. Практичан је, сигурно свима добро стоји и једноставно је кул! Карго панталоне могу да се носе и у пословној верзији, уз кошуљу и штикле. 



Нисмо нашли пуно модела карго панталона на нашем тржишту које су сведене и елегантније. Углавном се нуде баш спортске верзије које могу да се носе само у слободно време. Али овај G-STAR комад из Беоспорта се савршено уклапа у нашу визију савршених карго панталона.



Ове јесени обавезно пробајте и карго сукњу. Не бисмо је се ни сетили да нисмо наишли на овај фантастичан модел у Страдиваријусу. 




4. Панталоне равног кроја са шавовима


Одавно нисмо имали у понуди елегантне панталоне са шавом у удобној верзији. Јесте да морају да се пеглају, али вредеће ;). Такође их комбинујете исто као кожне панталоне или их купите у комплету са сакоом. Комбинација испод из Заре је тако кул! 



Х&М има у понуди ужи модел у предивној зеленој нијанси.



5. Сатенска миди сукња


Најелегантнији комад од свих наших алтернатива који може да се носи и у спортској варијанти. За баш кул изглед (трећи пут је нешто кул у овом посту! :)) комбинујте ову сукњу са рокерском мајицом. То је комбинација коју ћете моћи да носите неколико сезона, тако да је сатенска сукња добра инвестиција.



Или је можете комбиновати са дуксом за хладније дане. 



Зара нам је опет понудила одлично решење и за овај тренд, али у дужој верзији. Што чини ову сукњу још елегантнијом! Невероватно је колико добро Зарин тим прати трендове! 



6. Плетена миди сукња


Још један одличан изглед из Заре. Плетена сукња је нешто мање елегантнa од сатенске, али је намењена за хладније време. Удобан је комад за хладније дане за све нас којима већ недостаје лето! Одлично се комбинује уз танак џемпер и кожне чизме.


Али и уз пуњени прслук, када ћете добити савршену слојевиту комбинацију за променљиво време.



Фото: Пинтерест, Зара, Страдиваријус, Х&М

Постави коментар