Louis Vuitton - пролеће/лето 2022.

28.4.22Louis Vuitton је представио кампању за колекцију пролеће/лето 2022. Под називом ”Пролеће у граду”, колекција нуди опуштене али елегантне комбинације за сунчане дане. Пастелне и неутралне боје преовлађују, али је акценат и на торбама. У колекцији можемо видети чувене LV торбе; Speedy, On-the-Go, Neverfull. Али овог пута су добиле мало другачији изглед.

Фотограф задужен за кампању је Ethan James Green. Док су се испред објектива нашле манекенке Mona Tougaard, Grace Valentinе, Akon Changkou, Jade Nguyen.


Grace Valentinе са Neverfull торбом. (У преводу, никад пуна) 


Speedy Bandouliere 20 торба у неутралним бојама. И качкет уз елегантно/пословну комбинацију је тренутно популаран међу свим брендовима.


Mona Tougaard позира са On-the-Go торбом. (У преводу, у покрету)


Akon Changkou позира са LV корпа шеширом. Овај шешир је тренутно на свим пистама.За стилизовање кампање је била задужена стилискиња Marie-Amelie Sauve, за косу Damien Boissinot, док је за шминку била задужена позната шминкерка Pat McGrath.


Уз мајицу у предивним пастелним бојама и панталоне високог струка, Jade Nguyen је добила LV Papillon BB торбу у загаситим љубичастим нијансама.Фото: Louis Vuitton

Постави коментар