Макс Марина верзија лета

4.6.21


За разлику од Заре, Макс Мара (Max Mara) нас није почастила колекцијом која се држи трендова; већ се њен тим дизајнера одлучио на сигуран потез - класичну и безвремену колекцију за ово лето. И ми се не бунимо. За Макс Марин купаћи бисмо морали да издвојимо нешто више новца, и из овог разлога је боље купити купаћи који ће нас служити неколико сезона. Зато нам се и допада што приступачни брендови као што је Зара, Х&М, Страдивариус итд, воле да се играју са трендовима. Ипак увек треба поседовати по један комад било ког одевног комада у који треба уложити и један на ком ћемо да уштедимо.

Ова колекција је савршена за инвестирање. Наутички тренд се увек носи, неутралне боје и једноставни облици купаћих костима су савршени за даме које воле минималистички стил или не воле експериментисање са стиловима. Кројеви хаљина и панталона за дане поред плаже ће дефинитивно одговарати свакој фигури. 

Цела колекција је инспирисана природом и морским животом. Ненаметљива је и због тога одише таквом елеганцијом.Фотографије: maxmara.com

Постави коментар